Jūsų krepšelis yra tuščias
Krepšelis tuščias - PAPILDOM?
Paskambink! +370 638 28242
Paskambink! +370 638 28242
Jūsų krepšelis yra tuščias
Šiuo metu lankosi 112 svečiai(-ių) ir 11 nariai(-ių)
Sidro mielės, pasižyminčios stipriu esterio išskyrimu ir priduodančios nuostabiai stipraus vaisių skonio. Su šiomis mielėmis pagaminsite ypatingai gaivų, skoningą ir aromatingą sidrą. Tinka visoms sidro rūšims.
Atenuacija – aukšta.
Flokuliacija – aukšta.
Alkoholio tolerancija - iki 17,5% ABV.
Naudojimas: turinį tolygiai išbarstykite misos paviršiuje (maks. 23 l). Geriausia fermentuoti 18-24 laipsnių temperatūroje.
Saugojimas: laikyti šaldytuve.