Šis alus turi puikų vaisių bei aštrokų skonių derinį, kurį papildo švelnus salyklas. Lengvas rūgštumas papildo sausą pabaigą. Pipiriniai fenoliai šiam alui suteikia išskirtinumo.
Į rinkinį įeina apyniuotas skystas salyklo ekstraktas ir mielės.
Šis alaus rinkinys supakuotas į naujausios technologijos, tvirtą, folija dengtą pakuotę. Kiekviena pakuotė užpildoma naudojant naujausią deguonies išstumimo azotu technologiją, kuri leidžia išvengti užkrato pakuojant. Užpildymo procesas vyksta žemoje temperatūroje, todėl alus išlaiko daugiau aromato ir skoninių savybių lyginant su karšto užpildymo technologiją į skardines.
Pasigaminsite 15 L alaus.
ABV (Alkoholio) - 6.2%
IBU (Kartumas) - 15-20
Rekomenduojama fermentacijos temperatūra - 26-32 C.
Papildomai reikės 0.5 kg gliukozės.