Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
Gintarinis elis 2010 - iš salyklo ekstraktų +

Tai sodrios gintaro spalvos elis, lengvas, truputį kartstelėjęs – gaivus tačiau su „charakteriu“ alus.

Vieneto kaina (vnt.): 30,56 € 33,95 €
Aprašymas

Tai sodrios gintaro spalvos elis, lengvas, truputį kartstelėjęs – gaivus tačiau su „charakteriu“ alus. Šį ypatingą charakterį jam suteikia mūsų atrinkti ypatingi salyklai bei „Target“ apyniai, o lengvumą užtikrina aukštos atenuacijos amerikietiško elio mielės.


Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 24 litrus alaus.


Pradinis tankis (OG) – 1.048-1.050

Galutinis tankis (FG) – 1.010-1.015

Alkoholio koncentracija apie 4,7%

Spalva apie 31 EBC

Kartumas apie 23 IBU

Fermentacijos laikas apie 1 sav., brandinimo laikas 2-3 sav.


Rinkinį sudaro:


fermentuojamos medžiagos:

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (15 min. virimo);

0,5 kg skrudintas miežių salyklas „BEST BISCUIT“ (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

0,5 kg miežių salyklas „BEST Melanoidin“ (traiškytas, mirkyti prieš virimą).


Apyniai:

15 g „Target“ apynių (60 min. virimo);

15 g „Target“ apynių (15 min. virimo).


Įvairūs:

5 g airiškos kerpenos (15 min. virimo);

Medžiaginis maišelis grūdų mirkymui – 1 vnt.


Mielės:

sausos alaus mielės LalBrew Notthingham 11 g – 1 vnt.


Bendro pobūdžio instrukcija, kaip išsivirti alaus naudojant misos ekstraktą.

traiškytas

Neseniai peržiūrėta

Gintarinis elis 2010 - iš salyklo ekstraktų +
-10%