Dėmesio! Ši prekė geriausia iki: 2024-07-31.
Seimui priėmus atitinkamas pataisas, dėl maisto produktų pardavimo, kuris pasibaigus minimaliam tinkamo vartojimo terminui vis dar yra saugus ir tinkamas vartoti, gali būti parduotas.
Perkant vieną pakuotę, antrą pridedame dovanų.
„Lalvin QA23“ yra puikus pasirinkimas tokiems vyno stiliams kaip „Chardonnay“, „Sauvignon Blanc“, „Sémillon“, „Chardonel“ ir „Gewürstraminer“.
• Mažas maistinių medžiagų poreikis
• Mažas deguonies poreikis
• Sugeba fermentuoti sultis žemoje temperatūroje (15 ° C / 59 ° F) iki sausumo.
• Puikus tiolio keitiklis
• Žymios papildomos mielės, skirtos pasifloros vaisių charakteriui išryškinti Sauvignon Blancs vyne
• Augimo metu gamina daug beta-gliukozidazės fermento, todėl aromatinėse veislėse išsiskiria surišti terpenai
• Fermentacijos temperatūra: nuo 15 ° C iki 32 ° C
• Greita fermentacija
• Tolerancija alkoholiui: 16%
Saccharomyces cerevisiae bayanus
5 g pakuotė
dozė 5 g užteks 20 l.
KAIP NAUDOTI:
1. Rehidruokite mieles 10 kartų didesniame vandens kiekyje (temperatūra nuo 35 ° iki 40 ° C).
2. Švelniai maišykite, kad ištirptų, ir palaukite 20 minučių.
3. Įpilkite į misą. Temperatūros skirtumas tarp misos ir rehidratacijos terpės niekada neturėtų būti didesnis nei 10 °C.
4. Bendra rehidratacijos trukmė neturi viršyti 45 minučių.
5. Visada rehidratuokite mieles švariame inde.
6. Nepatartina rehidruoti misoje.