"LalBrew® New England" atrinkta veislė pasižymi vaisiniu esterių profiliu, kuris yra pageidaujamas Rytų Pakrantės (angl. East Coast) stiliaus aluje. Iprastinė fermentacija su "LalBrew® New England" mielėmis pagamins tropinių ir kitų vaisių esterių, jaučiami kaulavaisių aromatai, pvz. persikai. Išreiškus β-gliukozidazės fermentą, LalBrew® New England gali skatinti apynių biotransformaciją ir paryškinti apynių skonį bei aromatą. LalBrew® New England pasižymi vidutine-aukšta atenuacija ir vidutine flokuliacija, kas leidžia sukurti puikų Rytų Pakrantės stiliaus alų. Šios mielės negamina fenolinių skonių.
Fermentacija: truputi lėtesnė nei dauguma LalBrew mielių, trukmė 7 dienos. Dauginimosi fazė dažnai užtrunka nuo 24 iki 36 val., kas yra natūralu šiai veislei.
Flokuliacija: vidutinė-aukšta.
Atenuacija: Aukšta.
Optimali temperatūra: 18-25 C.
Dozavimas: 100 g/hl.
Galiojimas nurodytas ant pakuotės.
Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491).
Gamintojas: Lallemand Gmbh, Austrija.
Platintojas: UAB "Savas Alus", Antakalnio g. 83-1A.