Gaivus, vasariškas belgiško stiliaus alus. Jei norėtumėte lengvesnio alaus gaminkite 24 litrus.
Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 20-24 litrus alaus.
Pradinis tankis (OG) – 1.049-1.042
Galutinis tankis (FG) – 1.006-1.005
Alkoholio koncentracija apie 5,7-4,8%
Spalva apie 10 EBC
Kartumas apie 18 IBU
Fermentacijos laikas apie 2 sav., fermentacijos temp. 17-24 C.
Rinkinį sudaro:
Fermentuojamos medžiagos:
3,7 kg "Best Pilsen Malt" salyklas;
0,5 kg "Best Vienna Malt" salyklas;
0,3 kg "Best Kvietinis" salyklas;
0,06 kg "Best Caramel Munich I" salyklas.
Apyniai:
20 g "Olicana®" apynių, 30 min. virimo;
20 g "Olicana®" apynių, 5 min. virimo.
Mielės:
sausos alaus mielės LalBrew® Belle Saison 11 g - 1 vnt.
Salinimo temperatūra:
65C - 60 min.