Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuClose
0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

There are no products in your cart

Categories

PDFPrintE-mail
"K.22 STALLJEN" Kveik mielės, 5 g

K.22 Stalljen pasižymi obuolių ir prinokusių vaisių natomis su gvazdikėlių ir anyžių užuominomis. Stalljen fermentuojasi nuo 8°C (46°F) iki 38°C (100°F). Aukščiausioje temperatūroje galite tikėtis, kad alus fermentuos per 48 valandas.

Price per Unit (vnt.): 8,96 € 9,95 €
Product Description

Kveik yra norvegiškos daugiakultūrės mielės, kurios tradiciškai buvo naudojamos ūkininkų alaus gamyboje ir perduodamos iš tėvo sūnui per daugelį kartų. Žinoma, kad jos fermentuoja neįtikėtinai greitai ir sukuria unikalų skonį bei aromatą.
Šios mielės pagamintos Norvegijoje ir yra tikros "Norsk Kveik".

K.22 Stalljen Kveik yra iš Stig Seljeset Hornindal miesto, Norvegijoje. Istoriškai pagrindinė Hornindalio pramonės šaka buvo žemdirbystė ir dalgių kalimas. Seljeset ūkis buvo tradicinis savarankiškas ūkis, kuriame buvo laikomi gyvūnai. Stalljeno pavadinimas reiškia arklidę ir kilęs iš jų senos arklidės, kurioje dabar yra privatus baras ir alaus darykla.

K.22 Stalljen pasižymi obuolių ir prinokusių vaisių natomis su gvazdikėlių ir anyžių užuominomis. Stalljen fermentuojasi nuo 8°C (46°F) iki 38°C (100°F). Aukščiausioje temperatūroje galite tikėtis, kad alus fermentuos per 48 valandas.


DOZAVIMAS 20 g/100 l
Supilkite mieles tiesiai į misą, paviršių pabarstydami mielėmis. Įsitikinkite, kad misos temperatūra yra aukštesnė nei 20°C (68°F). Fermentacijai žemesnėje nei 20°C (68°F) temperatūroje arba didelės gravitacijos atveju padidinkite dozavimą iki 40 g/100 l

Sandariai uždaryta pakuotė turi būti laikoma sausoje, žemesnėje nei 6°C (43°F) temperatūroje. Produktą galima transportuoti ir laikyti kambario temperatūroje iki 1 mėnesio. Atidarytus paketėlius reikia vėl užsandarinti, laikyti sausoje, žemesnėje nei 6°C temperatūroje ir sunaudoti per 3 dienas.

Atenuacija: aukšta.
Flokuliacija: vidutinė.
Fermentacijos temp.: 8-38 C.
Alkoholio tolerancija: 12%.
Dozavimas: 20 g/hl

Pagaminta Norvegijoje
Galiojimo data nurodyta ant pakuotės

Neseniai peržiūrėta

"K.22 STALLJEN" Kveik mielės, 5 g
-10%