LalBrew NovaLager™ yra tikras apatinės fermentacijos hibridinis Saccharomyces pastorianus (ne GMO) mielūų štamas, atrinktas gaminti švarų lager tipo alų su optimaliu alaus mielių fermentacijos našumu.
LalBrew NovaLager™:
- Gamina lager stiliaus alų esant aukštesnei fermentacijos temperatūrai, mažesniam pradinio reikalingo mielių kiekio (angl. pitching rate) ir greitesniam fermentacijos laikui nei tradiciniai lageriai.
- Sukuria švarų, unikalų lager profilį su aukšta atenuacija ir vidutine flokuliacija.
- Mažas diacetilo kiekis ir nesukuria vandenilio sulfido (H2S), todėl sutrumpėja brandinimo laikas, susijęs su Lager alaus gamyba.
- Flokuliacija: Vidutinė.
- Galutinis tankis: Vidutinis.
- Rekomenduojama temperatūra: 10-20 C.
- Dozavimas: 50-100 g/hl.
- Aromatas: Švarus, nuo mažai iki vidutiniškai esterių, be sieros.
Galiojimas nurodytas ant pakuotės.
Sudėtis: mielės, emulsiklis (E491).
Gamintojas: Lallemand Gmbh, Austrija.
Platintojas: UAB "Savas Alus", Antakalnio g. 83-1A.