0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

There are no products in your cart

Categories

PDFPrintE-mail
M21 Belgian Wit 10 g

Tradicinės viršutinės fermentacijos mielės.

Price: 3,40 €
Product Description

Tradicinės viršutinės fermentacijos mielės, turinčios gera balansą tarp vaisinių esterių ir šildančių pipirinių fenolių. Šios mielės paliks šiek tiek saldumo, bei gerai nuskaidrės fermentuojant ilgesnį laiką.

Puikiai tiks belgiškui kvietiniui alui, "Grand Cru", eliams su prieskoniais ir kitiems įpatingiems eliams.

Atenuacija – aukšta.

Flokuliacija – žema

Naudojimas: turinį tolygiai išbarstykite misos paviršiuje (maks. 23 l). Geriausia fermentuoti 18-25 laipsnių temperatūroje.

Saugojimas: laikyti šaldytuve.

Galiojimas nurodytas ant pakuotės.

Sudėtis: sausos mielės (mielės, emulsiklis E491)

Neseniai peržiūrėta

M21 Belgian Wit 10 g