0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

There are no products in your cart

Categories

PDFPrintE-mail
LALVIN BOURGOVIN RC212, sausos mielės, 5 g

Rekomenduojama raudonojo vyno gamybai

Price per Unit (vnt.): 1,48 € 1,90 €
Product Description

Šios mielės tapo „etaloninėmis mielėmis“ gaminant kokybišką „Pinot Noir“. Lalvin RC212 ™ padidina polifenolio kiekį vynuogių rūšių „etaloninėse mielėse“, tokiose kaip „Grenache“, „Pinot Noir“ ir „Zinfandel“. Jis nuolat gamina „Pinot Noir“, kurio struktūra, prinokusios vyšnios, ryškūs vaisiai ir aštrūs charakteriai. Lyginant su daugeliu kitų „Pinot Noir“ rekomenduojamų mielių, naudojant „Lalvin RC212 ™“ gaunamas didesnis antocianinų kiekis ir didesnis spalvos intensyvumas. Taip yra dėl ribotos polifenolių adsorbcijos ant Lalvin RC212 ™ mielių ląstelių sienelių, taip ribojant spalvų praradimą ir išlaikant struktūrą brandos metu.

• Rekomenduojama raudonojo vyno gamybai
• Pageidaujama fermentacijos temperatūra: 18–30 ° C (64–86 ° F). *atsižvelgiant į fermentacijos sąlygas.
• Australijos patirtis su šiomis mielėmis parodė 16% v/v alkoholio toleravimą*esant fermentacijos sąlygoms.
• Vidutinis santykinis azoto poreikis (kontroliuojamomis laboratorinėmis sąlygomis) žemos YAN sąlygos, linkę gaminti mažą H2S kiekį.
• Mažas santykinis SO2 gamybos potencialas.
• Mažas putų gamintojas.
• Siūlomos raudonos veislės yra „Grenache“ ir „Pinot Noir“.

Saccharomyces cerevisiae var. cerevisiae
5 g pakuotė
dozė 5 g užteks 20 l.

KAIP NAUDOTI:

1. Rehidruokite mieles 10 kartų didesniame vandens kiekyje (temperatūra nuo 35 ° iki 40 ° C).
2. Švelniai maišykite, kad ištirptų, ir palaukite 20 minučių.
3. Įpilkite į misą. Temperatūros skirtumas tarp misos ir rehidratacijos terpės niekada neturėtų būti didesnis nei 10 °C.
4. Bendra rehidratacijos trukmė neturi viršyti 45 minučių.
5. Visada rehidratuokite mieles švariame inde.
6. Nepatartina rehidruoti misoje.

Neseniai peržiūrėta

LALVIN BOURGOVIN RC212, sausos mielės, 5 g
-22%