Oenoferm® C2 yra aktyvios sausos mielės, skirtos vaisių, vynuogių ir krakmolo substratų fermentacijai. Ši padermė užtikrina fermentaciją net ir sunkiomis sąlygomis. Šioms mielėms būdinga didelė tolerancija alkoholiui ir nedidelis maistinių medžiagų poreikis.
Fermentacijos temperatūros: 14 - 38 °C
Aromato profilis: mažas aromato komponentų susidarymas
Charakteristikos:
- Greita fermentacijos pradžia.
- Geras prisitaikymas prie didelio pradinio misos tankio.
- Didelis alkoholio toleravimas iki 16 proc.
- Vidutinis maistinių medžiagų poreikis.
- Ilgas patvarumas nuolat mieles dauginant.
Rekomenduojama:
- Vaisių fermentacijai (pvz., vaisių vynui, vaisių masei, vynuogių misai)
- Krakmolo fermentacijai (pvz., javų košė, misa)
Patarimas: apsvarstykite papildomą maistinių medžiagų pridėjimą, kad gautumėte didesnę alkoholio išeigą.
Dozavimas:
Rekomenduojame į 10 l substrato įpilti 2–6 g Oenoferm® C2, kad gautume optimalų gyvybingų mielių ląstelių kiekį. Tai užtikrina greitą fermentacijos pradžią ir dominavimą prieš laukinius mikroorganizmus. Priklausomai nuo maistinių medžiagų kiekio, mes rekomenduojame naudoti mielių maistines medžiagas iš Vitamon® ir VitaFerm® linijų.
Saugoti vėsioje ir sausoje vietoje.
Pagaminta EU. Galiojimo laikas nurodytas ant pakuotės.