0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

There are no products in your cart

Categories

PDFPrintE-mail
Vokiškas "Kölsch" stiliaus alus - iš salyklo ekstrakto +

Tradicinis vokiškas "Kölsch" stiliaus alus.

Price per Unit (vnt.): 29,66 € 32,95 €
Product Description

Tradicinis vokiškas "Kölsch" stiliaus alus. Šviesus, lengvo kartumo, puikiai malšinantis troškulį alus. Puikiai tiks atsigaivinti karštą vasaros dieną!


Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 23 litrus alaus.


Pradinis tankis (OG) – 1.050-1.055

Galutinis tankis (FG) – 1.012-1.015

Alkoholio koncentracija apie 5%

Spalva apie 15 EBC

Kartumas apie 20 IBU

Fermentacijos laikas apie 1-2 sav., brandinimo laikas iki 2-3 sav.


Rinkinį sudaro:


fermentuojamos medžiagos:

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus Kvietinis“ (60 min. virimo);

1 kg "Best Vienna" salyklas (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

0,1 kg "Best Rūgštinis“ (traiškytas, mirkyti prieš virimą);


Apyniai:

40 g „Spalt Select“ apynių (60 min. virimo);

20 g "Mittlefruh" (5min. virimo);


Įvairūs:

medžiaginis maišelis grūdų mirkymui – 1 vnt.


Mielės:

sausos alaus mielės LalBrew® Nottingham 11g – 1 vnt.


Pastabos:

Rekomenduojama fermentacijos temperatūra 14-17 C. Neturint fermentacijos kontrolės, fermentaciją galima atlikti ir kambario temperatūroje. Taip pat rekomenduojama (bet nebūtina) po supilstymo į butelius ar statines brandinti alų 0-4 C temperatūroje bent 5 savaites.



Bendro pobūdžio instrukcija, kaip išsivirti alaus naudojant misos ekstraktą.

traiškytas

Neseniai peržiūrėta