Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuClose
0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

There are no products in your cart

Categories

PDFPrintE-mail
Tannivin® Galleol, 1 kg

Itin grynas "gallnut" taninas gėrimų paruošimui. Pagalbinė perdirbimo priemonė, skirta vyno, įvairių gėrimų bei maisto gamybai.

Price per Unit (vnt.): 73,90 €
Product Description

Itin grynas "gallnut" taninas gėrimų paruošimui. Pagalbinė perdirbimo priemonė, skirta vyno, įvairių gėrimų bei maisto gamybai.
Jis ypač tinkamas vaisių sulčių, vynų, alaus misos skaidrinimui ir stabilizavimui.
Tannivin® Galléol galima dėti į misą, jauną vyną ir vyną, siekiant pagerinti struktūrą ir sumažinti oksidaciją.

Dozavimas:

Alaus gamyboje (teigiamai įtakoja skaidrumą, apsaugo nuo oksidacijos, prailgina alaus galiojimo laiką): salinimo procese 7 g/100 l mentalo, įmaišyti į salinimui skirtą vandenį. Taip pat rekomenduojama naudoti ir misos virimo eigoje 4 g/100 l misos. Sudėti maks. 5 min. iki virimo pabaigos arba iki protafloc ar airiškos kerpenos naudojimo.

Vyno gamyboje: skaidrinimui ir stabilizavimui 2-15 g/100 l. Skonio paryškinimui ir apsaugai nuo oksidacijos: misoje 2-20 g/100 l, jaunam vyne/vyne 1-10 g/100 l.

Sultyse: skaidrinimui ir stabilizavimui 2-8 g/100 l.

Naudojimas:

Tannivin® Galléol yra gelsvi milteliai. Prieš naudojimą ištirpinkite šiltame 40 °C vandenyje. Rekomenduojama naudoti maždaug 5% tirpalą. Paruoštas tirpalas yra skaidrus ir šiek tiek gelsvas.

Neseniai peržiūrėta

Tannivin® Galleol, 1 kg