Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuClose
0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

There are no products in your cart

Categories

PDFPrintE-mail
New England IPA - iš salyklo

New England IPA

Price per Unit (vnt.): 49,63 €
Product Description

Lengvai drumstas, ūkanotas, auksinio atspalvio. Tikras egzotinių vaisių aromatų pliūpsnis!


Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 24 litrus alaus.


Pradinis tankis (OG) – 1.050-1.055

Galutinis tankis (FG) – 1.010-1.012

Alkoholio koncentracija apie 5,3%

Spalva apie 10 EBC

Kartumas apie 31 IBU

Fermentacijos laikas apie 2 sav., fermentacijos temp. 18-22 C, brandinimo laikas 1-2 mėn.


Rinkinį sudaro:


Fermentuojamos medžiagos:

4,5 kg "Best Pale Ale Malt" salyklas;

0,25 kg "Best Oat Malt" salyklas;

0,5 kg "Best Caramel Pils" salyklas;

0,5 kg Avižų dribsniai.


Apyniai:

15 g "Nugget" apynių (60 min. virimo);

40 g "Godiva" apynių (0 min. virimo);

40 g "El Dorado" apynių (0 min. virimo);

40 g "Motueka" apynių (0 min. virimo);

30 g "Godiva" apynių (0 min. virimo arba SAUSAS APYNIAVIMAS PO 3 DIENŲ);

30 g "El Dorado" apynių (0 min. virimo arba SAUSAS APYNIAVIMAS PO 3 DIENŲ);

30 g "Motueka" apynių (0 min. virimo arba SAUSAS APYNIAVIMAS PO 3 DIENŲ);

30 g "Godiva" apynių (0 min. virimo arba SAUSAS APYNIAVIMAS PO 6 DIENŲ);

30 g "El Dorado" apynių (0 min. virimo arba SAUSAS APYNIAVIMAS PO 6 DIENŲ);

30 g "Motueka" apynių (0 min. virimo arba SAUSAS APYNIAVIMAS PO 6 DIENŲ);


Mielės:

sausos alaus mielės LalBrew® New England IPA - 1 vnt.


Salinimo temperatūra:

67C - 60 min.


Neseniai peržiūrėta