Lengvai drumstas, ūkanotas, auksinio atspalvio. Tikras egzotinių vaisių aromatų pliūpsnis!
Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 24 litrus alaus.
Pradinis tankis (OG) – 1.050-1.055
Galutinis tankis (FG) – 1.010-1.012
Alkoholio koncentracija apie 5.3%
Spalva apie 14 EBC
Kartumas apie 31 IBU
Fermentacijos laikas apie 2 sav., fermentacijos temp. 18-22 C, brandinimo laikas 1-2 mėn.
Rinkinį sudaro:
Fermentuojamos medžiagos:
1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);
1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);
0,5 kg "Best Caramel Pils" salyklas (traiškytas,mirkyti prieš virimą);
0,25 kg "Best Oat Malt“ salyklas (traiškytas, mirkyti prieš virimą);
0,5 kg Avižų dribsniai (mirkyti prieš virimą).
Apyniai:
15 g "Nugget" apynių (60 min. virimo);
40 g "Godiva" apynių (0 min. virimo);
40 g "El Dorado" apynių (0 min. virimo);
40 g "Motueka" apynių (0 min. virimo);
30 g "Godiva" apynių (0 min. virimo arba SAUSAS APYNIAVIMAS PO 3 DIENŲ);
30 g "El Dorado" apynių (0 min. virimo arba SAUSAS APYNIAVIMAS PO 3 DIENŲ);
30 g "Motueka" apynių (0 min. virimo arba SAUSAS APYNIAVIMAS PO 3 DIENŲ);
30 g "Godiva" apynių (0 min. virimo arba SAUSAS APYNIAVIMAS PO 6 DIENŲ);
30 g "El Dorado" apynių (0 min. virimo arba SAUSAS APYNIAVIMAS PO 6 DIENŲ);
30 g "Motueka" apynių (0 min. virimo arba SAUSAS APYNIAVIMAS PO 6 DIENŲ);
Įvairūs:
medžiaginis maišelis grūdų mirkymui – 1 vnt.
Mielės:
sausos alaus mielės LalBrew® New England IPA 11g – 1 vnt.
Bendro pobūdžio instrukcija, kaip išsivirti alaus naudojant misos ekstraktą.