0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

There are no products in your cart

Categories

PDFPrintE-mail
Angliškas ESB – iš salyklo ekstraktų +

Tai klasikinis angliško „Extra Special Bitter“ (ESB) stiliaus alus

Price per Unit (vnt.): 32,36 € 35,95 €
Product Description

Tai klasikinis angliško „Extra Special Bitter“ (ESB) stiliaus alus. Vidutinio stiprumo, daromas naudojant geriausią anglišką „Maris Otter“ salyklą, ryškiai išreikštu angliškų apynių skoniu bei aromatu, su kvapniomis angliško elio mielėmis – tai tiesiog puikus britiškas „extra“ klasės elis!


Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 20 litrų alaus.


Pradinis tankis (OG) – 1.057-1.059

Galutinis tankis (FG) – 1.014-1.016

Alkoholio koncentracija apie 5,6%

Spalva apie 36 EBC

Kartumas apie 32 IBU

Fermentacijos laikas apie 1 sav., brandinimo laikas 3-4 sav.


Rinkinį sudaro:


fermentuojamos medžiagos:

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto “Savas alus” (60 min. virimo) – 2 vnt;

1 kg Maris Otter salyklo (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

0,5 kg Best Caramel Munich II salyklo (traiškytas, mirkyti prieš virimą).


Apyniai:

15 g „Target“ apynių (60 min. virimo);

15 g „Challenger“ apynių (60 min. virimo);

10 g „East Kent Goldings“ apynių (10 min. virimo);

10 g „Chalenger“ apynių (10 min. virimo).


Įvairūs:

5 g airiškos kerpenos (15 min. virimo);

medžiaginis maišelis grūdų mirkymui – 1 vnt.


Mielės:

sausos alaus mielės „Lallemand Danstar Windsor“ 11 g – 1 vnt.


Bendro pobūdžio instrukcija, kaip išsivirti alaus naudojant misos ekstraktą.

Neseniai peržiūrėta

Angliškas ESB – iš salyklo ekstraktų +
-10%