Lengvo salyklo saldumo bei vidutinio sausumo. Subalansuotas medaus, karamelizuoto cukraus saldumas gomuryje. Poskonyje lengvai juntamos alkoholio užuominos.
Į rinkinį įeina apyniuotas skystas salyklo ekstraktas ir mielės.
Šis alaus rinkinys supakuotas į naujausios technologijos, tvirtą, folija dengtą pakuotę. Kiekviena pakuotė užpildoma naudojant naujausią deguonies išstumimo azotu technologiją, kuri leidžia išvengti užkrato pakuojant. Užpildymo procesas vyksta žemoje temperatūroje, todėl alus išlaiko daugiau aromato ir skoninių savybių lyginant su karšto užpildymo technologiją į skardines.
Pasigaminsite 10 L alaus.
ABV (Alkoholio) - apie 8%
IBU (Kartumas) - 22-28
Rekomenduojama fermentacijos temperatūra 20-25 C.
Papildomai reikės 0.5 kg gliukozės.