Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).

Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

SutinkuUždaryti
0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
Belgiškas kvietinis "Witbier" - iš salyklo ekstrakto +

Tradicinis belgiškas kvietinis alus.

Vieneto kaina (vnt.): 31,46 € 34,95 €
Aprašymas

Tradicinis belgiškas kvietinis alus.  Savybėmis ir skoniu panašus į tokius belgiškų alų etalonus kaip "Hoegaarden Blanche" ir kt. 


Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 23 litrus alaus.


Pradinis tankis (OG) – 1.050-1.055

Galutinis tankis (FG) – 1.010-1.015

Alkoholio koncentracija apie 5.3%

Spalva apie 15 EBC

Kartumas apie 10 IBU

Fermentacijos laikas apie 1 sav., brandinimo laikas iki 1-2 sav.


Rinkinį sudaro:


fermentuojamos medžiagos:

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus Kvietinis“ (60 min. virimo);

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus Kvietinis“ (60 min. virimo);

0,75 kg kvietiniai dribsniai (mirkyti prieš virimą);

0,38 kg  kvietinis salyklas „Best Heidelberg Wheat“ (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

0,38 kg miežinis salyklas "Best Heidelberg" (traiškytas, mirkyti prieš virimą);


Apyniai:

10 g „Cascade“ apynių (60 min. virimo);

15 g "Saphir" (5min. virimo);

15 g "Cascade" (5 min. virimo);


Įvairūs:

medžiaginis maišelis grūdų mirkymui – 1 vnt.


Mielės:

sausos alaus mielės LalBrew Wit 11 g – 1 vnt.

Priedai:


10 g Karčiosios apelsinų žievelės (5 min. virimo)

5 g Kalendra (5 min. virimo)


Bendro pobūdžio instrukcija, kaip išsivirti alaus naudojant misos ekstraktą.

traiškytas

Neseniai peržiūrėta