0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
Alfa Amylazė, fermentas 12 g

Fermentas alfa-amilazė yra bakterinės kilmės, miltelių pavidalo alfa-amilazės fermentas, skirtas suskaidyti (arba suskystinti) želatinizuotą krakmolą, kad susidarytų trumpų grandinių dekstrinai ir paprasti cukrūs prieš apcukrinimą naudojant gliukoamilaze

Vieneto kaina (vnt.): 2,99 €
Aprašymas

Fermentas alfa-amilazė yra bakterinės kilmės, miltelių pavidalo alfa-amilazės fermentas, skirtas suskaidyti (arba suskystinti) želatinizuotą krakmolą, kad susidarytų trumpų grandinių dekstrinai ir paprasti cukrūs prieš apcukrinimą naudojant gliukoamilaze ir fermentaciją mielėmis.

Pakanka apdoroti iki 7,5 kg suskystinto krakmolo, kurio fermentacijos tūris yra iki 25 l.

Neseniai peržiūrėta