0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
"Malocid" malolaktinės bakterijos 25 g tinka 50 l

"Malocid" malolaktinės bakterijos 25 g tinka 50 l

Vieneto kaina (vnt.): 8,05 € 11,50 €
Aprašymas

Bakterijos malolaktinei fermentacijai. Sudėtyje didelė koncentracija Leuconostic Oenos bakterijų, kurios obuolių rūgštį paverčia vyno rūgštimi. Tai sumažina rūgštingumą, sušvelnina skonį ir padidina vyno stabilumą. Ši technologija naudojama profesionalių vyndarių labai seniai, o dabar prieinama ir namų vyndariams.

Dozavimas 5 g/10 L vyno. Pridėti į vyną bet kada nuo fermentacijos pradžios, bet dar neatlikus galutinio skaidrinimo, jokio papildomo sulfitavimo.

Keletas pastabų apie malolaktinę fermentaciją: malolaktinė fermentacija prasideda, kai likutinio cukraus vyne likę ne daugiau kaip 4 g/L. Laisvo SO2 turi būti ne daugiau kaip 10 mg/L, o bendro SO2 ne daugiau kaip 30 mg/L. pH reikšmė turi būti ne daugiau kaip 3.1, o alkoholio koncentracija ne didesnė kaip 13%. Temperatūra turi būti 17 C ar daugiau.

Nuolat pamaišant per 30 min. ištirpinkite pakelio turinį 300 ml vandens 25 C ir pridėkite į vyną.

Neseniai peržiūrėta