0

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
Sausos vyno mielės "BIOFERM MALIC" 7 g

Šios naujos mielės sumažina obuolių rūgšties (angl. malic acid) koncentraciją vyne iki 50%

Vieneto kaina (vnt.): 2,05 €
Prekės aprašymas

Šios naujos mielės sumažina obuolių rūgšties (angl. malic acid) koncentraciją vyne iki 50%! Per didelė šios rūgšties koncentracija vaisių vyne yra dažna problema. Obuolių rūgštis suteikia vynui aitrų rūgštų prieskonį. Šios mielės sunaudoja didelę dalį obuolių rūgšties fermentacijos metu (1 g obuolių rūgšties paverčiama į 0,03% alkoholio). "BIOFERM MALIC" sunaudoja 18 g cukraus pagaminti 1% alkoholio ir todėl yra labai tinkamos gaminti nestiprų vyną iš tirštos vaisių masės. Šios mielės taip pat padidina spalvos ištraukimą (puikiai tiks raudoniems vynams) ir yra neutralaus aromato. Veikimo temperatūra nuo 20 iki 30 °C. Alkoholio tolerancija 14-15%.

Dozavimas 2-3 g/10 litrų.

Kilmės šalis Belgija. Galiojimo data ant pakuotės.

Pirkėjų atsiliepimai
Pirkėjų atsiliepimai:

Regimantas  (Antradienis, 2013-09-17)
Įvertinimas:
 
Fantastiškos mielės sidro gamybai iš lietuviškų sodybos obuolių mix'o.rnVėsioje pirminėje fermentacijoje sultys išbuvo 9mėn. rnRezultatas: labai skaidrus, sausas, tačiau beveik betaninų ir (lyginant su kitomis mielėmis) švelnaus skonio sidras. Rekomenduoju išbandyti.
Prieš rašydami atsiliepimą turite prisijungti.

Prisijungti

Neseniai peržiūrėta