Jūsų krepšelis yra tuščias
Krepšelis tuščias - PAPILDOM?
Paskambink! +370 638 28242
Paskambink! +370 638 28242
Jūsų krepšelis yra tuščias
Šiuo metu lankosi 303 svečiai(-ių) ir 1 narys
Viršutinės fermentacijos mielės rekomenduojamos darant belgišką Saison tipo alų
Viršutinės fermentacijos mielės rekomenduojamos darant belgišką Saison tipo alų, pasižymintį aukšta atenuacija. Šios mielės suteikia vaisinį aromatą su prieskonių atspalviais (pvz. gvazdikėliai).
Sedimentacija: žema
Atenuacija: aukšta
Fermentacijos temperatūra – 18 - 28°C.
Dozavimas:
Pirminės fermentacijos metu 5-8 g/10 L.
Antrinės fermentacijos metu brandinimui buteliuose 2,5-5 g/100 L