0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
Sausos alaus mielės SafAle BE-134 11.5 gr

Viršutinės fermentacijos mielės rekomenduojamos darant belgišką Saison tipo alų

Vieneto kaina (vnt.): 2,84 € 3,15 €
Aprašymas

Viršutinės fermentacijos mielės rekomenduojamos darant belgišką Saison tipo alų, pasižymintį aukšta atenuacija. Šios mielės suteikia vaisinį aromatą su prieskonių atspalviais (pvz. gvazdikėliai).

Sedimentacija: žema
Atenuacija: aukšta
Fermentacijos temperatūra – 18 - 28°C.
Dozavimas:
Pirminės fermentacijos metu 5-8 g/10 L.
Antrinės fermentacijos metu brandinimui buteliuose 2,5-5 g/100 L

Neseniai peržiūrėta

Sausos alaus mielės SafAle BE-134 11.5 gr
-10%