0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
„BEST Heidelberg“ salyklas

BEST „Heidelberg“ salyklas

Kaina: 2,40 €
Prašome pasirinkti prekės variantą
Aprašymas

BEST „Heidelberg“ salyklas

Lengviausias iš visų bazinių salyklų, tinkančių bet kokiam apatinės ir viršutinės fermentacijos alui gaminti. Jis naudojamas labai šviesios spalvos ir ypatingo skaidrumo (brightness) alui išgauti.

Siekiant pageidaujamo skonio ir spalvos, galima naudoti kartu su kitais specialiaisiais BEST salyklais.

Dėl savo itin didelio fermentų kiekio, perdirbimo efektyvumo ir spalvos neutralumo BEST „Heidelberg“ salyklas puikiai tinka norint optimizuoti procesą tuomet, kai apdorojate didelius kiekius specialiųjų BEST salyklų.

Salyklas pagamintas iš aukštos kokybės dvieilių vasarinių miežių, surinktų geriausiuose Vokietijos ir kitų Europos šalių miežių auginimo regionuose.

Salyklo savybės: mažas baltymų kiekis, didelis medžiagos kiekis, šviesi spalva ir aukštas fermentinis aktyvumas.

Turbūt lengviausias bazinis salyklas jūsų alui!

Panaudojimas: „Premium-Pilsner”, lageriai, eliai, kiti

Spalva 2.5-3 EBC

Neseniai peržiūrėta