0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
Sausos alaus mielės SAFLAGER S-23 11.5 gr

Pirmosios tikros sausos Saccharomyces Carlsbergensis mielės „lager“ ir „pilsner“ alui.

Vieneto kaina (vnt.): 3,95 €
Aprašymas


Pirmosios tikros sausos Saccharomyces Carlsbergensis „lager“ ir „pilsner“ alui. Pastebimi švelnūs vaisiniai ir esterių pustoniai. Taip pat tinkami stipresniam alui iki 22°.

Sedimentacija: aukšta
Galutinis tankumas: vidutinis
Fermentacijos temperatūra – 9 - 15°C (ideali - 12°C)
Dozavimas: 11,5 g /20 - 30 l – jei misos fermentaciją pradedate kambario temperatūroje, dvigubai tiek – jei fermentacija pradedama 9 - 15 °C.

Neseniai peržiūrėta