0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
Sausos alaus mielės SAFBREW BE-256 11.5 gr

Viršutinės fermentacijos mielės rekomenduojamos darant "Abbey" (vienuolių) tipo alų.

Vieneto kaina (vnt.): 3,75 €
Aprašymas

Viršutinės fermentacijos mielės rekomenduojamos darant "Abbey" (vienuolių) tipo alų, pasižymintį didesniu alkoholio tūriu. Šios mielės dirba labai greitai ir gamina subtilius, gerai subalansuotus aromatus. Taip pat tinka naudoti antrinei fermentacijai buteliuose.

Sedimentacija: didelė
Galutinis tankumas: didelis
Fermentacijos temperatūra – 15 - 25°C.
Dozavimas:
Pirminės fermentacijos metu 5-8 g/10 L.
Antrinės fermentacijos metu brandinimui buteliuose 2,5-5 g/100 L

Neseniai peržiūrėta