0
LithuanianEnglish (United Kingdom)

Jūsų krepšelis yra tuščias

Kategorijos

PDFSpausdintiEl.paštas
Gintarinis elis 2010 - iš salyklo ekstraktų +

Tai sodrios gintaro spalvos elis, lengvas, truputį kartstelėjęs – gaivus tačiau su „charakteriu“ alus.

Vieneto kaina (vnt.): 30,56 € 33,95 €
Aprašymas

Tai sodrios gintaro spalvos elis, lengvas, truputį kartstelėjęs – gaivus tačiau su „charakteriu“ alus. Šį ypatingą charakterį jam suteikia mūsų atrinkti ypatingi salyklai bei „Target“ apyniai, o lengvumą užtikrina aukštos atenuacijos amerikietiško elio mielės.


Su šiuo rinkiniu Jūs pasigaminsite 24 litrus alaus.


Pradinis tankis (OG) – 1.048-1.050

Galutinis tankis (FG) – 1.010-1.015

Alkoholio koncentracija apie 4,7%

Spalva apie 31 EBC

Kartumas apie 23 IBU

Fermentacijos laikas apie 1 sav., brandinimo laikas 2-3 sav.


Rinkinį sudaro:


fermentuojamos medžiagos:

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (60 min. virimo);

1,7 kg skysto šviesaus salyklo ekstrakto „Savas alus“ (15 min. virimo);

0,5 kg skrudintas miežių salyklas „BEST BISCUIT“ (traiškytas, mirkyti prieš virimą);

0,5 kg miežių salyklas „BEST Melanoidin“ (traiškytas, mirkyti prieš virimą).


Apyniai:

15 g „Target“ apynių (60 min. virimo);

15 g „Target“ apynių (15 min. virimo).


Įvairūs:

5 g airiškos kerpenos (15 min. virimo);

Medžiaginis maišelis grūdų mirkymui – 1 vnt.


Mielės:

sausos alaus mielės Lallemand Danstar NOTTINGHAM 11 g – 1 vnt.


Bendro pobūdžio instrukcija, kaip išsivirti alaus naudojant misos ekstraktą.

traiškytas

Neseniai peržiūrėta

Gintarinis elis 2010 - iš salyklo ekstraktų +
-10%